paw patrol играчки

Какво да купим на момченцата за Коледа, какво ще ги зарадва и впечатли, какво ще им е полезно – са въпроси в главата на всички родители и близки на малки пакостници, искащи да ги зарадват с подарък под елхата! След по-малко от четири седмици настъпва един от най-обичаните и желани празници за малчуганите Коледа. И подаръците са на 99,9% най-атрактивното нещо в празника, освен снегът, който може и да завали или пък не, както и вкусните лакомства. Но подаръците са си подаръци и те са чакани цяла една година!
Затова, ето и какво да купите на момченцата, защото ще ги зарадва, ще ги направи щастливи и определено празника им ще бъде незабравим:
1. Комплект на Hot Wheels – няма момченце, което да не е запалено по колички, писти, състезания и всичко свързано с тях. Комплектите на тази марка играчки са много качествени, интересни и разнообразни. Можете да заложите на предложените в последно време и актуални, комплекти на гараж, писта с ускорител или каскадна писта. Ако пък искате нещо по-различно, вземете изключително атрактивните коли на марката с форма на акула, алигатор и други форми на животни. Определено всяко момченце ще е на седмото небе с такава играчка.
2. Комплект Paw Patrol – тези комплекти на анимационни герои от едноименното детско филмче са много атрактивни за по-малките момченца. Те са толкова цветни, реалистични и качествени, че просто са уникалния подарък за Коледа. Какво да купим на момченцата вече няма да Ви тревожи, защото всеки малчуган, би си паднал по тези разнообразни по тематика комплекти.
3. Дракони – серията дракони е базирана на още една анимация, любима за малките господа – „Как да дресираш дракон“. Фигурките на драконите са разнообразни и повтарят точно визията на тези от филмчето, като имат много добра функция на задвижване, както на крилата, така и на крайниците. Комплектите включват и фигурки на водачи на драконите, както и допълнителни аксесоари при някои комплекти.
4. Комплект Klein Bosch – освен страстни автопилоти малките момченца са и отявлени монтьори. Така, че тези комплекти са идеални за тях. Можете да заложите на кола, която да се тунингова, на кутия с инструменти от различно естество или на комплект с предпазни средства.
Какво да купим на момченцата тази Коледа е въпрос, чийто отговор вече знаете. Всяко едно от тези 4 предложения ще се превърне в любимата играчка на малкия джентълмен, така че какво чакате – подарете му щастие!

По-голям избор ще намерите: Еmag, както и в Хиполенд
http://xn--d1acjaajbbh3a3al6e.eu/wp-content/uploads/2016/12/paw-patrol-igrachki-1024x531.jpghttp://xn--d1acjaajbbh3a3al6e.eu/wp-content/uploads/2016/12/paw-patrol-igrachki-150x150.jpgadminПомощ при избор на детски играчкиКакво да купим на момченцата за Коледа, какво ще ги зарадва и впечатли, какво ще им е полезно – са въпроси в главата на всички родители и близки на малки пакостници, искащи да ги зарадват с подарък под елхата! След по-малко от четири седмици настъпва един от най-обичаните и...Информативен сайт за детски колички. Платформа за добър избор на детски играчки и аксесоари!
Покажете на приятели във Facebook: