пъзел за детски подарък

Какви пъзели да подарим на децата си, може би не вълнува всеки родител, решил да зарадва детето си с нещо друго за празника, но пък определено пъзела, като подарък е един от най-креативните, най-разнообразните и най-обичаните играчки, сред всички възрасти деца. Затова решихме да Ви запознаем, какви пъзели има на пазара, кои са подходящи за по-малките и по-големите, както и защо да изберете точно пъзел за подарък!

Нека започнем с това, кои пъзели, на кои малчугани подхождат най-много?

Като цяло разнообразието от пъзели е неописуемо, но основно фазата на интелектуално и координационно развитие на детето определя и какъв пъзел да му вземем. Така за най-малките меките гумени или платнени кубчета за пъзел са най-подходящи. Те с лекота ги хващат, оглеждат и с малко помощ от мама или татко ги редят. За малко по отрасналите деца, пъзелите от по-големи картонени части са идеални. Те могат да бъдат под формата на книжки, табла или дори от тънки дървени сегменти, които оформят силуети на сравнително лесни за сглобяване форми. За порасналите вече деца, 3Д и 4Д пъзелите са чудесна идея. Освен, че развиват своите умения да построят нещо съвсем сами, децата се запознават със български и световни забележителности, като така развиват общата си култура.

Какви пъзели да подарим на децата си, е въпрос и на предпочитание от страна на самото дете. Някой малчугани предпочитат къщи пъзели, като степента на трудност от към сглобка е различна, други харесват музикални пъзели, трети с животни или любими анимационни герой, а пък четвърти с морски кораби, пиратски острови и гигантски морски обитатели.

Какво има на пазара за играчки, като пъзели?

На пазара за играчки е пълно с разнообразие от пъзели. Понякога може да откриете неща, които дори не знаете, че съществуват. Масово сега се предлагат комплекти книжки с пъзели на любими герои от народни приказки или от анимации. Освен тях креативните 3Д пъзели преминаха на ново ниво с комплектите на 3Д писалките, чрез които сами създавате формите. Пъзелите с ефект на сменяща се картинка са също много забавни, както и тези от дървени елементи. Въобще няма, как цялото разнообразие на пазара да бъде описано, така че определено избор има и то голям.

Защо да изберем пъзел за подарък?

Пъзела никога няма да остарее, да излезе от мода и със сигурност удачно избран ще зарадва детето неимоверно, така че просто пъзела е играчката с перфектен баланс между приятно и полезно за децата Ви!

Какви пъзели да подарим на децата си за Коледа – каквито си пожелаят!

По-голям избор ще намерите: Еmag, както и в Хиполенд
http://xn--d1acjaajbbh3a3al6e.eu/wp-content/uploads/2016/12/podarak-pazel-1024x426.jpghttp://xn--d1acjaajbbh3a3al6e.eu/wp-content/uploads/2016/12/podarak-pazel-150x150.jpgadminПомощ при избор на детски играчкиКакви пъзели да подарим на децата си, може би не вълнува всеки родител, решил да зарадва детето си с нещо друго за празника, но пък определено пъзела, като подарък е един от най-креативните, най-разнообразните и най-обичаните играчки, сред всички възрасти деца. Затова решихме да Ви запознаем, какви пъзели има...Информативен сайт за детски колички. Платформа за добър избор на детски играчки и аксесоари!
Покажете на приятели във Facebook: