Лятна детска количкаЛятото чука на врата ви и все по-често се оглеждате за нова количка за детето си. Както много от родителите са запознати освен всесезонни детски колички, има и летни. Те са чудесен вариант за топлите месеци. Много по-леки и комфортни са, както за бебето така и за майката.

Някои бебешки колички са много опростени. Те нямат никакви екстри. Не разполагат с кош за багаж, който обикновенно се намира отдолу на количката. Много по-мобилна и лека е. Кострукцията и е алуминиева, което е много добре за неиното предвижване. Сезонния детски аксесоар е снабден и с колан за да бъде детето защитено от падане. Летните детски колички се предлагат в много цветови комбинации. Има и актуалните и модерни черни колички.

Цветът е индивидуален и е избор на родителите. Вече има и такива цветове, които са подходящи и за момичета и за момчета. Такива са зелено, бяло, бежево, оранжево. Този избор е много практичен.

Едно от много важните неща, когато избирате лятна детска количка за своето дете е да обръщате внимание на качеството. Колелата задължително трябва да са двойни. Така може да сте сигурни, че качеството и ще бъде на ниво. Може да се доверите на доказани марки на пазара с детски аксесоари.

Търсите скъпа детска количка? Вижте тази Детска количка Peg Perego Duette
Детска количка Peg Perego Duette

Специални характеристики:
Сгъваем, тип книга

Аксесоари:
Покривало за крачета
Дръжка
Поставка за крака

 

 

По-голям избор ще намерите: Еmag, както и в Хиполенд
adminТипове количкиЛятото чука на врата ви и все по-често се оглеждате за нова количка за детето си. Както много от родителите са запознати освен всесезонни детски колички, има и летни. Те са чудесен вариант за топлите месеци. Много по-леки и комфортни са, както за бебето така и за майката. Някои бебешки...Информативен сайт за детски колички. Платформа за добър избор на детски играчки и аксесоари!
Покажете на приятели във Facebook: