Като говорим за детски колички Бритакс-Ромер, имаме в предвид всъщност системи за пътуване, които правят предвижването на детето с детска количка или с лек автомобил лесно, гъвкаво и безопасно.

Какво представляват системите за пътуване Бритакс-Ромер
Системите включват различни взаимно съвместими модули, с което се улеснява замяната в зависимост от конкретната нужда или ситуация на придвижването.
Предлаганите комбинации включват лятно и зимно кошче, бебешко столче за кола, меко покривало, адаптери за детски колички и седалка.

Предимиства на детските колички Бритакс-Ромер
Това, което предлага английско-немската компания Бритакс-Ромер, лидер в производството на детски системи за пътуване, е безопасност, стабилност и ергономичност.

 • Основната конструкция е алуминиева, поради което е много лека и прави количката изключително лесна за пренасяне. Освен това няма остри ръбове и е безопасна за децата, дори и  в тяхната най-буйна възраст.
 • Спирачната система е конструирана от най-добрите специалисти в областта, което я прави изключително стабилна и надеждна.
 • Гръдните подложки са подплатени и направени, така че да пасват добре на детето, с което осигуряват още веднъж неговия комфорт и защита.
 • Возенето с количките е меко, но не прекалено, като е съобразено с нужните стандарти за удобство и безопасност.
 • Има възможност за регулиране на гърба, в зависимост от възрастта на детето и конкретната ситуация.
 • За по-голяма защита и удобство на детето, детските колички са снабдени  с подложки за краката.
 • Багажното пространство е голямо, което ги прави изключително комфортни за родителя при разходки и пътувания.
 • Предвидени са също така защити за слънце и дъжд, което позволява използването им през всички сезони и при всякакви атмосферни условия.
 • За комфорта на този, който бута количката е помислено като дръжките й са направени да бъдат регулируеми и гъвкави, така че да може да бъде нагласена индивидуално за всеки съответната дължина.
 • Колелата на детските колички са изключително маневрени и лесно се свалят. Това улеснява тяхното поддържане и намалява обема на количката при съхранение в събрано състояние.
 • Механизмите за сгъване са изключително удобни, като позволяват това да стане дори с една ръка, имайки в предвид сложните ситуации, в които често попадат родителите с дете в количката, а понякога и с друго за ръка.

На какво дължат популярността си  детските колички Бритакс-Ромер
Като мобилни системи за пътуване детските колички Бритакс-Ромер са изключително удобни за използване при придвижването на децата от тяхното раждане до по-голяма възраст.

Те осигуряват защита и комфорт с гаранция за качество на един производител, утвърден в областта на защитените системи за пътуване на деца (BABY-SAFE продуктите).

Родителите ги предпочитат и поради изключително конкурентните цени, които се предлагат за това високо качество, като спокойствието за сигурността на детето е от първостепенно значение.

 

По-голям избор ще намерите: Еmag, както и в Хиполенд
adminПолезна информацияСъвети за детските количкиБритакс-Ромер,детски колички,системи за пътуванеКато говорим за детски колички Бритакс-Ромер, имаме в предвид всъщност системи за пътуване, които правят предвижването на детето с детска количка или с лек автомобил лесно, гъвкаво и безопасно. Какво представляват системите за пътуване Бритакс-Ромер Системите включват различни взаимно съвместими модули, с което се улеснява замяната в зависимост от конкретната нужда...Информативен сайт за детски колички. Платформа за добър избор на детски играчки и аксесоари!
Покажете на приятели във Facebook: