пъзел Frozen

Коледен подарък за деца, като пъзела е уникална възможност да зарадваш детето си, да му предложиш храна за размисъл, с която да развива своите умствени умения и моторика и не на последно място да му дадеш възможността да създаде нещо съвсем само. Тъй, като Коледата наближава с пълна пара, много от нас родителите се чудят, какво да подарят на децата си? Днес пъзелите са изключително разнообразни (има и онлайн пъзели) – от дървени кубчета, през картонени фигурки, та до 3Д и 4Д пъзелите, които са по-сложни и трябва мама и татко да помагат. Децата изключително много харесват пъзелите, защото освен, че се ангажират с тях, често пъти имат възможността да построят съвсем сами картинка на любими герои.
Какви пъзели харесват малчуганите?
Коледен подарък за деца, като пъзела винаги ще бъде харесан от детето, но има няколко неща, с които трябва да се съобразите при избора му!
– На първо място най-важно е, какви са интересите на малчугана Ви. Дали е запален по анимационни герой или пък е страстен природолюбител. Момиченцата например обожават пъзели с Дора изследователката, феите Уинкс, Барби, Кити и всякакъв вид сладки животинки. От своя страна момченцата залагат на пъзели с коли, роботи, обожават герой от анимации, като Нинджаго, Спондж Боб, Колите, Трансформърс и други.
– Когато купувате пъзел за детето си, за да не остане то разочаровано е добре да вземете под внимание и възрастта, на която е то. Така ще може спокойно да се справи с построяването, без да изпитва вина за неспособност. Обикновено всеки пъзел има означена възрастова граница за децата, така че е лесно да се прецени, дали е подходящ за детето Ви.

– Ако до момента не сте купували пъзел на детето, то заложете на стандартните пъзели от дървени кубчета или картонени части за сглобяване. Но ако малчугана вече има опит в реденето на пъзели е добре да го изненадате с 3Д или 4Д пъзели. Има множество пъзели със световни забележителности, пъзели на динозаври или други интересни животни от дървени елементи, пъзели с овална и квадратна форма или такива, като къща на някой любим детски анимационен герой.
Коледен подарък за деца, като пъзела е вълшебен свят, който може да дарите на детето си и да го зарадвате изключително много!Освен това пъзелите са сравнително евтини, разнообразни и нямам, как да няма любимия герой на детето Ви. Така че разгледайте пъзелите тази Коледа и определено ще си изберете някой подходящ за вашия малчуган.
пъзел Frozen

Този пъзел Frozen е подходящ за деца над 6 години и съдържа 250 части. Децата харесват анимационните герои и със сигурност ще се зарадват. Може да бъде закупен онлайн тук.

Ето и един видеоклип с подобен пъзел:

По-голям избор ще намерите: Еmag, както и в Хиполенд
http://xn--d1acjaajbbh3a3al6e.eu/wp-content/uploads/2016/11/pazel_frozen.jpghttp://xn--d1acjaajbbh3a3al6e.eu/wp-content/uploads/2016/11/pazel_frozen-150x150.jpgadminПомощ при избор на детски играчкиКоледен подарък за деца, като пъзела е уникална възможност да зарадваш детето си, да му предложиш храна за размисъл, с която да развива своите умствени умения и моторика и не на последно място да му дадеш възможността да създаде нещо съвсем само. Тъй, като Коледата наближава с пълна пара,...Информативен сайт за детски колички. Платформа за добър избор на детски играчки и аксесоари!
Покажете на приятели във Facebook: