Когато младото семейство научи новината, че ще си има нов член в семейството, започва да се чуди и да се лута какви детски аксесоари ще са необходими.

Едни от най-важните неща без които вашето бебе не може, това са – шишета, детска кошара, биберони, памперси, кремчета и разбира се най-важното нещо за вашето бебе, това е детската количка. Но знаят ли родителите как да изберат най-подходящата количка за своето бебе? В тази статия ще се опитаме да ви даден правилни насоки:

– Изберете каква точно количка желаете – сезонна или всесезонна. Всесезонните детски колички искат по-малко грижи, но пък за сметка на това са и по-големи като размери. Сезонните детски колички са по-популярни през пролетта и лятото.

– Цената на детската количка може да варира в различни граници. Тук всичко зависи от марката, но имайте предвид, че не винаги най-скъпото излиза най-хубаво.

– Цвят на количката. Тук вече всичко опира до родителите. Класическите цветове розов за момичета и син за момчета си остават актуални и до днес. Напоследък са по-модерни колички в черен цвят и може би с някой друг нюанс. Изборът си остава ваш.

червена детска количка

По-голям избор ще намерите: Еmag, както и в Хиполенд
adminПолезна информацияСъвети за детските количкибебешка количка,детски колички,избор на количкаКогато младото семейство научи новината, че ще си има нов член в семейството, започва да се чуди и да се лута какви детски аксесоари ще са необходими. Едни от най-важните неща без които вашето бебе не може, това са - шишета, детска кошара, биберони, памперси, кремчета и разбира се най-важното нещо...Информативен сайт за детски колички. Платформа за добър избор на детски играчки и аксесоари!
Покажете на приятели във Facebook: