коледни играчки

3-те нови играчки, които децата Ви няма как да не поискат тази Коледа са много актуални, много интересни и съответно не са от най-евтините варианти за подарък, но пък си заслужават определено. Сега ще Ви ги изброим, а намирането им не е никак трудно, защото те са просто навсякъде!

На първо място поставяме две играчки – „Плачещи бебета“ и Пандата „Йо-Йо“. Тези две играчки са хитови този сезон и момиченцата просто се влюбват в тях от пръв поглед. Плачещите бебета са по-достъпния подарък и с мекия си и шарен дизайн могат с успех да зарадват, както най-малките, така и по-порасналите малките дами. Пандата е една изключително красива и полезна за развитието на детето Ви интерактивна играчка. Нейните функции развиват уменията на детето Ви да бъде грижовно, да бъде отговорно и да се забавлява с всичко това! Ако имате по-малки или поотраснали принцеси вкъщи, бъдете готови, защото те навярно вече познават тези две играчки и ще Ви ги поискат!

На второ място поставяме отново две играчки – те ще се превърнат в любимото желание на малките господа. Това са интерактивното кученце „Текста“ или прилепа „Нокто“. Малките момченца изключително много си падат по тези две животинки, защото успешно заменят, така желаните от тях домашни любимци. Имат редица функции в реално време и ще доставят часове щастие на малчуганите, като ги научат и на грижа все пак! Сред 3-те нови играчки, тези определено малките Ви джентълмени ще поискат от Вас.

На трето място поставяме известна серия играчки за момиченца и една за момченца – за момиченцата това е не остаряващата кукла „Барби“, а за момченцата сагата „Междузвездни войни“ на конструкторите Лего. И двата вида серии имат много разнообразни предложения, изключително са актуални в момента и няма как малките Ви наследници да не са ги забелязали, и най-вече да не си ги поискат за Коледа тази година.

Това бяха едни от 3-те нови играчки, които детето Ви несъмнено ще обикне, ще поиска и ще бъде щастливо да притежава! Така, че зарадвайте малчугана тази Коледа, защото радостта в очите на децата ни е безценна.

По-голям избор ще намерите: Еmag, както и в Хиполенд
http://xn--d1acjaajbbh3a3al6e.eu/wp-content/uploads/2016/11/koledni-igrachki-podaraci.jpghttp://xn--d1acjaajbbh3a3al6e.eu/wp-content/uploads/2016/11/koledni-igrachki-podaraci-150x150.jpgadminПомощ при избор на детски играчки3-те нови играчки, които децата Ви няма как да не поискат тази Коледа са много актуални, много интересни и съответно не са от най-евтините варианти за подарък, но пък си заслужават определено. Сега ще Ви ги изброим, а намирането им не е никак трудно, защото те са просто навсякъде! На...Информативен сайт за детски колички. Платформа за добър избор на детски играчки и аксесоари!
Покажете на приятели във Facebook: