коледни играчки

Да подарите на децата за Коледа играчка е задължително. Не защото Ви задължава самото дете или празника, а просто защото Коледата е празник носещ радост и Вие ще искате максимално да зарадвате малкото си съкровище. Подаръците под елхата са притегателна сила за малките любопитковци и те им носят искрящи усмивки и часове на радостна игра. Затова ще Ви предложим 4 страхотни играчки, които можете да поднесете, като подарък за Коледа на детето си тази година.
1. I DO 3D комплекти – това е най-новото чудо на технологията тази Коледа. Тази уникална технология се състои от писалка, чрез която създавате безброй триизмерни изображения. Това става с помощта на разтопената пластмаса излизаща от писалката, с която рисувате буквално във въздуха. Тази пластмаса се втвърдява от светлината на специалното фенерче приложено в комплекта. Освен всичко това има и онлайн приложение, от което децата черпят неизброими творения. Някои комплекти имат и задвижващ се механизъм. Така, че просто тази творческа играчка е просто върхът.
2. Топка за футболни балони – тази играчка за малките момчета запалени по футбола е просто уникална придобивка. Топката работи с течност за сапунени балони. Тя пуска балони, а малкия футболист тренира с тях, чрез специалния чорап Меси включен в комплекта. Една много подходяща спортна загрявка за малки или пораснали момченца.
3. СПА вана за релакс – Orbeez предлага една супер атрактивна играчка на малките дами. Те могат у дома да се почувстват, като в СПА центъра и да поглезят своите стъпала и ръце. Ваничката е пълна с множество цветни топчета и работи с батерии. Тя постоянно циркулира малките силиконови топчета и доставя толкова радост, че да подарите на децата за Коледа този подарък е страхотна идея.
4. Animagic интерактивни домашни любимци – сладките, реалистични, и функционални животинки са просто перфектния Коледен подарък. Детето Ви момиче или момче, малко или голямо, ще ги обикне веднага. Можете да избирате между зайче, коте или куче. Те имат нужда от грижи, като хранене със специалните храни, които ги придружават. Издават звуци и общуват с детето. Да подарите на децата за Коледа тези интерактивни сладури е просто извор на щастие.

По-голям избор ще намерите: Еmag, както и в Хиполенд
http://xn--d1acjaajbbh3a3al6e.eu/wp-content/uploads/2016/11/koledni-igrachki-podaraci.jpghttp://xn--d1acjaajbbh3a3al6e.eu/wp-content/uploads/2016/11/koledni-igrachki-podaraci-150x150.jpgadminПомощ при избор на детски играчкиДа подарите на децата за Коледа играчка е задължително. Не защото Ви задължава самото дете или празника, а просто защото Коледата е празник носещ радост и Вие ще искате максимално да зарадвате малкото си съкровище. Подаръците под елхата са притегателна сила за малките любопитковци и те им носят искрящи...Информативен сайт за детски колички. Платформа за добър избор на детски играчки и аксесоари!
Покажете на приятели във Facebook: