детски коледен подарък

Да зарадвате детето си тази Коледа е задължително, но това не винаги става със супер скъпи подаръци. Понякога децата искат мимолетно нещо, което след часове ще оставят и няма да погледнат повече за игра към скъпата играчка. Напълно обратното нещо, което не са искали на пръв поглед, се превръща в най-любимият им и изненадващ подарък.

Нека се опитаме да Ви дадем 5 идеи за достъпни и атрактивни подаръци, които децата Ви ще обикнат:

 1. Мека плюшена играчка – този подарък винаги е актуален за децата! Може да го подарите, както на съвсем малки бебчета, така и на по-пораснали деца. Важно е да прецените, какво точно детето Ви харесва и от какво би се изненадало най-много. Ако прецените това добре, то ще подарите на детето си не просто играчка, а приятел за цял живот. Проучвания по цял свят сочат, че именно плюшената мека играчка е най-харесваната и от момиченца, и от момченца, стига да е подходящата!
  Подходящи плюшени играчки: Мики Маус, Маша и Мечока, Панда Мелиса.
 2. Интересна книга-игра – да зарадвате детето си тази Коледа с подобен подарък е страхотна идея. Книгата не винаги е скучна и има много идеи на пазара, като книги-пъзели, книги-игри или интерактивни книги за забавления. Всички тези книги може да са от плат за по-малките, с ярки изображения, които ще ангажират вниманието, със звуци и всичко, което ще зарадва искрено малкия Ви наследник. За по-големите книгите игри са страхотни, защото образоват детето Ви в процеса на игра или строене на пъзела.
 3. Подарък с любим анимационен герой – няма малчуган, който да не си има любим герой от телевизията или киното. Тук може да бъдете креативни и да подберете комплект от дрешки или пък обувки, нещо за игра, като фигурки и кубчета или пък ако детето е по-голямо комплект от пособия за училище. Децата се впечатляват много от малките жестове и когато видят любимия си герой определено ще са щастливи. Да зарадвате детето си тази Коледа по този начин е уникална идея.
  Подходящи примери: спален комплект, табуретка или пижама.
 4. Настолна игра – напоследък тези игри са толкова разнообразни и така забавни, че няма как да не зарадвате детето си, ако му подарите една такава игра. Вариантите за избори са хиляди, като може да заложите на по-традиционни неща, като шах, табла, монополи, не се сърди човече или пък да изберете нещо напълно ново и непознато. С този подарък не само ще зарадвате малчугана, но и ще подарите забава на цялото семейство, защото ще играете заедно!
 5. Интерактивна играчка – тези играчки удрят по джоба малко повече, нас родителите, но пък са изключително полезни и интересни за децата. Не е нужно подобен род играчка да е много скъпа, ако добре проучите пазара и изберете нещо полезно и атрактивно за детето Ви. Има хиляди варианти на кукли, колички, роботи, плюшени животни и подобен род неща на съвсем достъпни цени.
  Примери: Мини Маус, My Little Pony, Minions

 

По-голям избор ще намерите: Еmag, както и в Хиполенд
http://xn--d1acjaajbbh3a3al6e.eu/wp-content/uploads/2016/11/idei-koleden-podarak.jpghttp://xn--d1acjaajbbh3a3al6e.eu/wp-content/uploads/2016/11/idei-koleden-podarak-150x150.jpgadminПомощ при избор на детски играчкиДа зарадвате детето си тази Коледа е задължително, но това не винаги става със супер скъпи подаръци. Понякога децата искат мимолетно нещо, което след часове ще оставят и няма да погледнат повече за игра към скъпата играчка. Напълно обратното нещо, което не са искали на пръв поглед, се превръща...Информативен сайт за детски колички. Платформа за добър избор на детски играчки и аксесоари!
Покажете на приятели във Facebook: