подарък за дете

Всички имаме приятели и роднини с деца, на които трябва да обърнем внимание с повод или без повод и да подарим нещо. Различно от шоколадче, шоколадово яйце или зрънчо.
Ето 10 идеи, които просто няма как да не бъдат харесани или от полза на детето.

1. Lego – Моят първи влак. Lego играчките отново станаха актуални и децата ги обожават.

2. Шапка със Зайче. С декоративни ушички. Кое дете не иска да прилича на зайче или друго сладко животинче. За зимата да му топли на главата и ушите.

3. Комплект детски чорапи. Винаги има нужда от чорапи, особено през зимата е актуален подарък.

4. Ръкавици. Купете на детето ръкавици и ще му бъде топло на ръцете през цялата зима.

5. Детска пижама с Батман. Всяко малко момче обича супергероите. Няма как да не се зарадва, че ще облича свой си батман костюм в леглото.

6. Пластов пъзел за момичета. Кое момиче не иска да преоблича и да тества играчките си. Този пъзел ще бъде със сигурност занимателен и интересен подарък.

По-голям избор ще намерите: Еmag, както и в Хиполенд
http://xn--d1acjaajbbh3a3al6e.eu/wp-content/uploads/2016/11/o-SOCIALLY-CONSCIOUS-GIFTS-KID-facebook-1024x683.jpghttp://xn--d1acjaajbbh3a3al6e.eu/wp-content/uploads/2016/11/o-SOCIALLY-CONSCIOUS-GIFTS-KID-facebook-150x150.jpgadminПомощ при избор на детски играчкиВсички имаме приятели и роднини с деца, на които трябва да обърнем внимание с повод или без повод и да подарим нещо. Различно от шоколадче, шоколадово яйце или зрънчо. Ето 10 идеи, които просто няма как да не бъдат харесани или от полза на детето. 1. Lego - Моят първи влак....Информативен сайт за детски колички. Платформа за добър избор на детски играчки и аксесоари!
Покажете на приятели във Facebook: