Bugaboo е името на една от най-известните марки детски колички. Bugaboo International е холандска компания, които произвеждат колички за кърмачета и малки деца.

Техните колички са разпространени в 50 държави. В компанията Bugaboo, чиято централа се намира в Амстердам, работят над 800 човека. Освен това, те имат представители и в Обединеното кралство, Германия, Швеция, Италия, Испания, САЩ, Франция и Австралия.

През 1994г. Max Barenbrug завършва Design Academy Eindhoven с двойно отличие. Eduard Zanen е предприемач и след като те двамата се запознават сформират фирма за детски колички – Bugaboo.

По-голям избор ще намерите: Еmag, както и в Хиполенд
adminПолезна информацияСъвети за детските количкидетски колички,модерни количкиBugaboo е името на една от най-известните марки детски колички. Bugaboo International е холандска компания, които произвеждат колички за кърмачета и малки деца. Техните колички са разпространени в 50 държави. В компанията Bugaboo, чиято централа се намира в Амстердам, работят над 800 човека. Освен това, те имат представители и в Обединеното кралство,...Информативен сайт за детски колички. Платформа за добър избор на детски играчки и аксесоари!
Покажете на приятели във Facebook: